5 Simple Statements About prefabrik ev modelleri Explained

Wiki Article

Uygun fiyatının yanı sıra çok uzun süreli bir kullanıma olanak tanıyan kaliteli malzeme ve işçiliğiyle prefabrik konutların daha da güvenilir bir hal aldığını ifade etmek gerekiyor. ÇOkay fazla proje sunulduğundan dolayı hayal edilen ev tasarımına ulaşmak sanılandan çok daha kolay oluyor.

Bina kurulumu öncesinde alınması gereken yapı ruhsatı gibi tüm yasal işlemlerin izinlerinin alınması

Yalnızca ev değil ofis ve iş yeri gibi amaçlar içinde kullanılabilir olan prefabrikler sayesinde işleriniz gecikmeye uğramaz.

Prefabrik evlerin cephesine sıva yapmanızı gerektirecek çAlright fazla durum olmasa da mantolama işlemi yaptırmak istiyorsanız sıva yapmak mümkün.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Doğalgaz kombi, soba, klima benzeri elektrikli ısıtıcılar kullanılarak prefabrik evde sıcak ortam hazırlanabilir. İyi yalıtımıyla ısıtılan prefabrik ev içi uzun süre sıcacık kalır.

Tek ve iki katlı prefabrik evlerin ruhsat izin maliyetleri belediyelerce belirlenmektedir. Bağlı bulunan belediyeden tek katlı veya dubleks konut ruhsat izin maliyeti kolayca öğrenilebilir.

Bunların yanı sıra inşa sonrası evde ortaya çıkabilecek herhangi bir kusur için garanti aldığınızdan emin olmalısınız. Sözleşmede belirtilen fiyatlara hangi hizmetlerin dahil olduğunu netleştirmelisiniz.

Prefabrik evde ruhsat alımı genellikle şu süreçte prefabrik ev fiyatları ilerler, öncelikle bulunduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu hangi arsanın size ait olduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir prefabrik ev yapabileceğinizi evi tam olarak yol ve komşu prefabrik ev fiyatları payları düşüldükten sonra nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik prefabrik ev modelleri sonra bizden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir biz ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Prefabrik ev satın almak uygun maliyetten zaman tasarrufuna kadar birçOkay avantajı sağlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşguyıza olanak tanır.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya sahip olan tek katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken evin iç approachını değiştirme avantajı da sağlıyor.

Mimarlık ofisi tarafından evin projeleri kadar evin hangi araziye kurulacağı, arazinin komşu yapılarla olan mesafesi, yola olan mesafesi, kot farkı gibi tüm detaylar da incelenecek ve uygun olan çizimler gerçekleştirilecektir. Fen işleri müdürlüğünce yapılan incelemelerde mevcut arazinin ve satın aldığınız evin herhangi bir uyuşmazlığı olmaması durumunda ruhsat alım işlemi için harç yatırmanız prefabrik ev dışında yapmanız gereken bir şey yok.

Çelik malzemenin kırılma yapmayan esnekliği ile olası sarsıntıda bina sağa sola hafif esnemelerle güvenle ayakta durmaktadır.

Report this wiki page